nieuws

Goedkope menu’s door crisis

Restaurant

Brasserie de Compagnon in Amsterdam speelt in op de kredietcrisis met een speciaal menu. Het horecabedrijf introduceert een ‘nieuw menu voor oude prijzen’, het zogeheten Early Week Menu.

Goedkope menu’s door crisis

Op iedere maandag en dinsdag biedt de Compagnon het ‘Early Week Menu’. Het gaat hierbij om een 3-gangenmenu en een glas wijn voor 17.50 euro. Daarnaast biedt het bedrijf een ‘Quick-lunch’, twee soorten lunch voor lage prijzen.

‘Zo’n mooie en culinaire straat (de Compagnon is gevestigd aan de Reguliersdwarsstraat, red.), maar op maandag en dinsdag lijkt het uitgestorven. Daar willen we iets aan doen’, aldus eigenaar Bert van Buschbach van de Compagnon Groep.

Bij de Quick-lunch kunnen gasten kiezen tussen twee soorten lunch: Dutch Lunch (twee broodjes met koffie of thee voor 7,50 euro) en een French Luch (hoofdgerecht vis met een glas wijn voor 14,50 euro).

Reageer op dit artikel