nieuws

Goochelen tijdens kerst bij het Hooihuis

Restaurant

Goochelaar Sylvia Schuyer, bekend van onder andere het TROS programma ‘In de wereld van K3’ zal op eerste en tweede kerstdag verschillende optredens verzorgen voor gasten van het restaurant. Zowel in de middag als in de avond zal deze bekende goochelaar act de présence geven.

Goochelen tijdens kerst bij het Hooihuis

Schuyer is een van de weinige vrouwen in het goochelaarsvak. Ze heeft ruime ervaring in het showbusinessvak en verschijnt naast bij de TROS, ook met regelmaat op de Duitse en Belgische televisie.

Het Hooihuis hoopt bezoekers met optredens van Schuyer, een magische kerst te bezorgen. Eigenaar Koen Bakker: ‘Wij hebben dit jaar getracht om de kerst nog leuker te maken voor gasten, met een interessant thema. Ons thema is magie, wat onder meer terugkomt in de aankleding van het restaurant, maar ook dus ook in het entertainment. Zo wordt de kerst voor mensen uiteraard gezellig, maar ook een beetje speciaal en anders.’

Reageer op dit artikel