nieuws

Gordon Ramsay aan de botox

Restaurant

Topkok Gordon Ramsay heeft rimpels in zijn gezicht laten opvullen met botox. Op advies van tv-bekendheid Simon Cowell besloot hij wat te laten doen aan zijn ‘uitgezakte gezicht’. Ramsay kreeg voor het eerst in zijn leven last van een minderwaardigheidscomplex over zijn uiterlijk, zo zegt de topkok zelf.

Gordon Ramsay aan de botox

Ramsay vertelt in een interview met de Daily Mail dat Simon Cowell, onder meer jurylid van de Britse versie van Idols en X-factor, tijdens een lunch steeds maar naar zijn kin zat te staren. ‘Hij zei dat ik er onmiddellijk iets aan moest laten doen. ‘Fuck off’, dacht ik toen nog’, aldus Ramsay. ‘Maar toen begonnen meer mensen opmerkingen te maken over mijn kin.’

Minderwaardigheidscomplex

De topkok, die de laatste tijd vooral in het nieuws kwam door zijn financiële problemen en een vermeende buitenechtelijke relatie met Sarah Symonds, kreeg naar eigen zeggen voor het eerst in zijn leven last van een minderwaardigheidscomplex.

Botox

Ramsay: ‘Op een dag vroeg mijn visagiste of ik in mijn jeugd een ernstig ongeluk had gehad. Ze dacht dat ik misschien door de voorruit van een auto’s was gevlogen. Voor het eerst in mijn leven had ik last van een minderwaardigheidscomplex. Toen heb ik botox in mijn gezicht laten spuiten.’

Reageer op dit artikel