nieuws

Gordon Ramsay heropent restaurant Pétrus

Restaurant

In maart gaat restaurant Pétrus van topchef Gordon Ramsay weer open. Het restaurant, destijds gevestigd in The Berkeley Hotel, sloot twee jaar geleden haar deuren. Het heropend elders in Londen op 29 maart.

Gordon Ramsay heropent restaurant Pétrus

Restaurant Pétrus krijgt een spectaculaire wijnopslag in een grote zuil midden in het restaurantgedeelte. Onderdeel van de wijnvoorraad van in totaal tweeduizend flessen, zijn maar liefst 34 jaargangen van de beroemde Pétrus wijn, tevens de naamgever van het restaurant.

De dagelijkse leiding van de keuken is in handen van Sean Burbidge. Burbidge werkt sinds 2003 voor Gordon Ramsay. Hij begon als chef de partie, werd later souschef en in maart 2008 kreeg hij de opdracht om in Versailles (Fr) Gordon Ramsay at the Trianon Palace op te starten. Hij keert nu terug naar Londen naar restaurant Pétrus.

Restaurant directeur wordt Jean-Philippe Susilovic. Hij had al eerder vijf jaar de leiding over Pétrus.

Het restaurant gaat op 29 maart open. Nieuwe locatie is de wijk Knightsbridge in Londen, Kinnerton Street 1. Onderdeel van het restaurant is een chef’s table die plaats biedt aan zes gasten.

Reageer op dit artikel