nieuws

Gordon Ramsay in computerspel

Restaurant

Scheld-chef Gordon Ramsay gaat binnenkort zijn tirades afsteken als personage in een computerspel. Hell’s Kitchen The Game komt in september uit.

Gordon Ramsay in computerspel

De speler moet culinaire meesterstukken bereiden, onder het wakend oog van de computer-Ramsay. In het spel moet men zich opwerken van afwashulp tot chef-kok, om uiteindelijk het restaurant zelf te runnen.

Net als in Ramsays populaire televisieprogramma’s zal de speler, als ze niet aan de verwachtingen voldoen, onderworpen worden aan scheldkanonnades van de snel aangebrande chef. Alleen de Australische versie zal geen hoorbare scheldwoorden bevatten, laat projectmanager Ban Taylor van spelproducent Ubisoft weten in de Sunday Mail.

‘De echte vloeken worden weggepiept, maar het zou Gordon Ramsay niet zijn als er wat grove taal wordt gebruikt’, aldus Taylor. De tirade’s van Ramsay zijn niet speciaal voor het spel ingesproken, maar komen uit afleveringen van zijn programma’s.

Meer berichten over Gordon Ramsay:

Reageer op dit artikel