nieuws

Gordon Ramsay opent twee restaurants in Qatar

Restaurant

Gordon Ramsay gaat twee restaurants openen in Qatar. De restaurants van de Britse chef komen in het St Regis Hotel in de hoofdstad Doha en staan onder dagelijkse leiding van Ramsay’s trouwe hulp Gilles Bosquet.

Gordon Ramsay opent twee restaurants in Qatar

Op 1 mei moet restaurant Gordon Ramsay Doha de deuren openen. In het restaurant worden Westerse klassiekers geserveerd in een bistro-achtig restaurant. Twee weken later gaat restaurant Gordon Ramsay Doha open.

Gilles Bosquet gaat de restaurants van Ramsay leiden. Bosquet werkt al geruime tijd voor Gordon Ramsay Holdings en was in het verleden werkzaam in tweesterrenrestaurant La Pyramide in Parijs.

Met de opening van de restaurants van Ramsay komt de teller van eetgelegenheden in het St Regis Hotel op tien. Volgens een woordvoerder van het St Regis Hotel past de komst van Ramsay prima in de sterk toenemende populariteit in exclusief uit eten gaan in Qatar.

Reageer op dit artikel