nieuws

Gordon Ramsay start restaurant in Canada

Restaurant

Gordon Ramsay heeft de eerste stap gezet in Canada. De Britse kok heeft Rôtisserie Laurier BBQ in Montreal overgenomen en omgedoopt tot Laurier Gordon Ramsay.

Gordon Ramsay start restaurant in Canada

Gordon Ramsay Holdings opereert als adiveur van het 124 couverts tellende restaurant. Het merendeel van het personeel van Rôtisserie Laurier BBQ blijft in dienst en zal begeleid worden bij de nieuwe kookstijl van het restaurant.

Chef-kok wordt Guillermo Russo, voormalig kok van Lucien Restaurant in Toronto. Het restaurant wordt volledig verbouwd naar de wensen van Ramsay. De Britse topkok had al langer een wens om een restaurant te starten in Canada. Zijn eerste gedachten daarbij gingen uit naar Toronto. Hij koos voor Montreal omdat er volgens Ramsay veel ‘foodies’ wonen.

Reageer op dit artikel