nieuws

Gordon Ramsay stopt met vloeken

Restaurant

Topkok Gordon Ramsay, wereldberoemd als grofgebekte tv-kok, gaat stoppen met vloeken en schelden. Sterker nog: vanaf 1 mei staan er straffen op vuilbekkerij in zijn restaurants, zowel in de keuken als daarbuiten.

Gordon Ramsay stopt met vloeken

Achter het beschavingsoffensief gaan meerdere redenen schuil, meldt De Pers. Zo zou zijn reputatie als topkok door zijn met vloeken doorspekte tv-werk steeds meer naar de achtergrond aan het verdwijnen zijn.

Ook een recente vergunningafwijzing in Sydney, Australië voor een nieuw restaurant zit de kok dwars. Het stadsbestuur aldaar zegt niet te zitten wachten op de komst van een restaurant van de in hun ogen ordinaire kok.

In Australië gaan ook stemmen op om het programma van Ramsay van de buis te halen of in ieder geval te kuisen. In een recente episode schold de tv-kok, die bij zijn restaurant in Londen kan pronken met drie Michelinsterren, maar liefst tachtig keer.

Meer berichten over Gordon Ramsay:

Reageer op dit artikel