nieuws

Gordon Ramsay weer aangeklaagd

Restaurant

Gordon Ramsay is steeds vaker het mikpunt van aanklachten. De jongste aanklacht komt uit Nieuw-Zeeland, waar Ramsay te laat een lezing zou hebben afgezegd.

Gordon Ramsay weer aangeklaagd

Ramsay meldde zich enkele dagen voor de lezing af vanwege gezondheidsproblemen van zijn moeder. Later bleek dat tijdens het afzeggen zijn moeder al vijf dagen in het ziekenhuis lag.

De organisatie in Nieuw-Zeeland moest door het afzeggen van Ramsay 1.600 verkochte kaartjes weer terugnemen. De organisatie klaagt Ramsay nu aan omdat de Britse topkok in de ogen van de organisatie eerder aan de bel had moeten trekken.

De aanklacht volgt op eerdere aanklachten. Zo wil de schoonvader van Ramsay geld zien omdat hij onterecht ontslagen zou zijn als directeur van Gordon Ramsay Holdings. Twee weken geleden meldde een vuilophaalbedrijf zich omdat Ramsay de rekening van bijna 25.000 euro voor de verbouwing van een restaurant niet betaald zou hebben.

Reageer op dit artikel