nieuws

Gordon Ramsay wil 2 miljoen euro van collega

Restaurant

Gordon Ramsay eist ruim 2 miljoen euro van een collega-ondernemer. De eigenaar van een Canadees restaurant zou de bekende tv-kok zwart hebben gemaakt en daardoor zou Ramsay imagoschade hebben geleden en inkomsten zijn misgelopen.

Gordon Ramsay wil 2 miljoen euro van collega

Restaurantondernemer Danny Lavy haalde recent in een Canadese krant fel uit naar Gordon Ramsay, meldt NU.nl naar aanleiding van een publicatie door RadarOnline. De restaurateur werkte samen met de bekende Britse kok, maar noemde die samenwerking een grote teleurstelling.

Zijn eetgelegenheid droeg de naam Laurier Gordon Ramsay, waardoor beide ondernemers een zakelijke overeenkomst hadden. Toen Lavy de naam veranderde in The Laurier 1936, was Ramsay volgens hem te druk om zich bij het restaurant te laten zien, aldus NU.nl.

Bovendien, zo vertelde Lavy aan de Canadese krant, zou Ramsay niets begrijpen van de filosofie van het restaurant, maakte de bekende kok te weinig promotie voor The Laurier en was hij veel te weinig actief bij het aanpassen van de menu’s.

Ramsay zou RadarOnline hebben laten weten dat de afspraak was dat hij alleen maar zijn naam, image en recepten aan het bedrijf zou uitlenen. Hij wil dat de ondernemer ruim 2 miljoen euro naar hem overmaakt als compensatie voor de geleden imagoschade en misgelopen inkomsten.

Reageer op dit artikel