nieuws

Gordon Ramsay wil Mount Everest op

Restaurant

Chef-kok Gordon Ramsay is hard aan het trainen om volgend jaar de Mount Everest te kunnen beklimmen. Maar zijn gezondheid laat tijdelijk te wensen over: hij kampt met een maagzweer. Veroorzaakt door te veel smerig eten.

Gordon Ramsay wil Mount Everest op

Dat meldt het Britse blad The Sun. ‘De Everest is altijd mijn droom geweest, ik moet en zal het halen. Als je ouder wordt, dan krijg je steeds minder de kans om je eigen fysieke grenzen te verkennen.’

Ramsay (41) kampte vroeger met overgewicht maar ging lijnen toen hij zichzelf als dikke kok op tv zag. Sindsdien loopt hij ook marathons.

De niet altijd even subtiele Michelin-chef wijt de maagzweer aan het verschrikkelijk slechte eten dat hij moest nuttigen voor zijn serie Kitchen Nightmares. Daarin helpt hij slechtlopende restaurants, maar moet hij wel eerst het daar geserveerde eten proeven.

Reageer op dit artikel