nieuws

Gouden Gastvrijheid Award voor Ingrid van Eeghem

Restaurant

Ingrid van Eeghem van sterzaak De Karpendonkse Hoeve In Eindhoven heeft de Gouden Gastvrijheid Award in de wacht gesleepd. Tot grote verrassing van vooral haarzelf. ‘Ik dacht even wachten tot de andere deelnemers de prijs zouden pakken, en dan neem ik een borrel’.

Gouden Gastvrijheid Award voor Ingrid van Eeghem

De jury was unaniem in haar oordeel Van Eeghem uit te roepen tot beste gastpersoon. ‘Het was hartverwarmend om de drie deelnemers Ingrid van Eeghem, Halil Asar van Parkheuvel in Rotterdam en Jacques Weezenbeek van Proeverij Caruso in Roosendaal te zien. Het waren kandidaten met een missie’, aldus juryvoorzitter Paul Udo.

Praten
Van Eeghem was woensdagmiddag misschien wel de meest verbaasde persoon op de hele Horecava. ‘Echt waar? Wie ik’, vroeg de gastvrouw van De Karpendonkse Hoeve zich direct af op het podium van de HorecavArena bij het horen van haar naam als winnaar.

Een kwartiertje na afloop was ze nog steeds beduusd. ‘Maar ik ben gewoon mezelf gebleven. Eigenlijk heb me niet eens zo goed voorbereid op deze wedstrijd. Als ik maar over mijn vak kan praten, dan kom ik in mijn element. Dat praten zit denk ik in de familie. Al praat mijn vader (KHN-kopstuk Leo van Eeghem, red.) nog veel beter’, aldus een opgewekte Van Eeghem, die vervolgens op weg ging om haar borrel te halen.

Reageer op dit artikel