nieuws

Grand Catering en Colour Kitchen starten partycatering

Restaurant

The Colour Kitchen en Grand Catering starten samen The Colour Kitchen on Tour. Het nieuwe partycatering-label biedt jongeren met een afstand tot de arbeidsmarkt een werkplek met toekomstmogelijkheden.

Grand Catering en Colour Kitchen starten partycatering

‘Die toekomst kan zijn terug naar school of een vaste baan in de catering.’ Dit zegt Pieter Aalbers, directeur van Grand Catering uit Nieuwegein. In ontwikkeling is The Colour Kitchen at Work, een bedrijfscateringconcept.

Het nieuwe label On Tour wordt morgen gepresenteerd tijdens het Tweede Nationaal Congres Eventmarketing & communicatie. Het concept is vanaf morgen ook direct te boeken.

Leertraject catering

Boekingen lopen via Grand Catering. The Colour Kitchen zorgt voor de benodigde mensen en hun opleiding. Iedereen die wordt ingezet voor The Colour Kitchen on Tour heeft ervaring opgedaan bij een vaste locatie. Twee werknemers staan onder supervisie van een mentor plus een leermeester.

The Colour Kitchen is een restaurant dat jongeren volop kansen biedt om aan het werk te gaan. Talentvolle jongeren volgen een leer- en werktraject in het restaurant en na succesvolle afronding van hun opleiding werken zij als kok, in de bediening of in het management. Duurzaamheid staat er centraal.

Reageer op dit artikel