nieuws

Groenteboek Schmeinck gepresenteerd

Restaurant

SVH Meesterkok Angélique Schmeinck heeft op 9 september het eerste exemplaar van haar nieuwe boek ‘SmaakVrienden Groenten’ gepresenteerd tijdens de culinaire manifestatie Kunsthal Kookt.

Groenteboek Schmeinck gepresenteerd

Volkert Engelsman, bekend van de biologische handelsonderneming Eosta, kreeg het eerste exemplaar uitgereikt door Schmeinck. ‘Ik ben erg onder de indruk van de activiteiten van Volkert Engelsman. Zijn aanpak en innovatie op het gebied van duurzaamheid en biologisch telen is een grote stimulans en inspiratiebron voor zowel teler, retailer, groothandel als consument’, vond de auteur.

Het nieuwe boek ‘SmaakVrienden Groenten’ is een inspiratieboek dat gebruikers uitdaagt om met groenten en andere ingrediënten op culinair avontuur te gaan en gerechten samen te stellen. In totaal staan er 82 groenten en bijpassende producten en bereidingen in het boek vermeld.

Op vrijdag 10 september van 15.00 tot 16.00 uur en op zaterdag 11 september van 16.00 tot 17.00 uur hebben bezoekers van de beurs Kunsthal Kookt de gelegenheid om kennis te maken met het boek tijdens ‘De Grote Smaakvrienden Groenteshow’ in het kooktheater.

Reageer op dit artikel