nieuws

Grootscheepse verbouwing topzaak Oud Sluis

Restaurant

Driesterrenrestaurant Oud Sluis ondergaat een grootscheepse verbouwing. Kooksucces Sergio Herman meldt dat zowel het eetgedeelte als de keuken op de schop gaan. ‘Het wordt sexy chic’, laat Herman weten aan MissetHoreca.nl.

Grootscheepse verbouwing topzaak Oud Sluis

In juni wordt het restaurant en de keuken van Oud Sluis verbouwd. ‘Het eetgedeelte wordt één grote ruimte. De sfeer omschrijf ik als sexy chic met veel zwarte kleuren, een beetje een huiskamerstijl met bijzondere stoelen van Spaanse designers’, aldus Herman.

De keuken wordt volledig vernieuwd. ‘De laatste grote verbouwing dateert van ruim acht jaar geleden. Daarna kwam er een koelkastje bij, dan weer een diepvriesje. Zo langzamerhand is de routing in de keuken niet meer optimaal. Daarom gaan we alles vernieuwen’.

De verbouwing moet ik juli klaar zijn. ‘De voorbereiding voor de verbouwing is een jaar geleden al begonnen. De inspiratie ervoor haal ik uit mijn reizen naar onder andere Ibiza’.

Droom

Wonen en werken op Ibiza, zoals het Vlaamse Nieuwsblad vorige week suggereerde, blijft een droom. ‘Meer niet. Er is helemaal niets op dit moment. Ik heb gezegd er ooit te willen gaan wonen’, aldus Herman. Het Nieuwsblad meldde dat Herman misschien een tweede zaak wil gaan openen op Ibiza.

Naast de verbouwing van Oud Sluis laat Herman weten dat guesthouse Case Chico y Luna een extra kamer heeft gekregen. Het aantal kamers komt daarmee op drie. Herman startte het logiesbedrijf in oktober 2007.

Reageer op dit artikel