nieuws

Hajé-gasten kunnen straks ook slapen

Restaurant

Gasten van wegrestaurant Hajé aan de A6 tussen Lelystad en Almere kunnen daar in de toekomst overnachten. Het restaurant, eigendom van KHN voorzitter Hajé de Jager, wil aan beide kanten van de weg uitbreiden met vier hotelkamers.

Hajé-gasten kunnen straks ook slapen

Daarmee kunnen automobilisten zowel in De Lepelaar als De Aalscholver overnachten. Dat heeft de gemeente gisteren bekendgemaakt. De restaurants liggen volgens een zegsman van de gemeente in een mooi ‘rustgebied’ en lenen zich uitstekend voor overnachten.

De gemeente gaat akkoord met het verzoek van Hajé. De raad moet zich er nog over buigen. Hajé is overigens ook een drijvende kracht achter de kabelbaan van station Lelystad-Zuid naar de Oostvaardersplassen. Het eindpunt van de lijn komt vlak achter het restaurant aan de kant van dit natuurgebied te liggen.

Reageer op dit artikel