nieuws

Hakvoort en Homint samen

Restaurant

Hakvoort Horeca en Homint hebben onlangs in Groningen gezamenlijk een nieuwe showroom betrokken met een oppervlak van 1500 vierkante meter aan innovaties, trends, interieur en horeca-apparatuur.

Hakvoort en Homint samen

De officiële opening heeft afgelopen week plaatsgevonden. Niet alleen het bedrijf zelf stond daarbij in de belangstelling, maar ook de CliniClowns. Deze stichting kreeg namens Hakvoort Horeca, Homint en haar relaties een cheque aangeboden ter ondersteuning van de projecten van de stichting.

Hakvoort Horeca heeft inmiddels ruim 40 jaar ervaring in het inrichten van Horecabedrijven, instellingen en bedrijfsrestaurants. De samenwerking met Homint biedt de klant zowel de apparatuur voor de keuken als de inrichting van de bar restaurant.

Reageer op dit artikel