nieuws

Half miljoen kijkers ‘Joop en Kraan

Restaurant

Ruim 450.000 mensen hebben donderdagavond de eerste aflevering van het televisieprogramma Top Kok gezien. In het programma gaan Joop Braakhekke en Robert Kranenborg op zoek naar de beste amateurkok van Nederland.

Half miljoen kijkers ‘Joop en Kraan

De Stichting Kijkonderzoek meldt dat 456.000 mensen donderdagavond om 21.30 uur hebben gekeken naar het half uur durende programma op Talpa. Dat is flink minder dan, het programma voorafgaand aan Top Kok, Gooische Vrouwen (759.000). Het is iets meer dan Man & Paard (413.000) dat na Top Kok werd uitgezonden.

Klasgenoten
In vergelijking met andere programma’s om 21.30 uur moet Top Kok het behoorlijk afleggen tegen Schatjes (942.000, Nederland 1), Klasgenoten (1.252.000, RTL4) en House MD (872.000, SBS6). Top Kok scoorde nagenoeg gelijk aan Stemmingmakerij (496.000, Nederland 2).

Caroline Tensen
Top Kok is een serie waarin amateurkoks strijden om de titel Beste Amateurkok van het Land. Joop Braakhekke en Robert Kranenborg, door Braakhekke regelmatig ‘Kraan’ genoemd, proeven en beoordelen de gemaakte gerechten van de deelnemers. Caroline Tensen presenteert het programma.

Zie ook:
Oliver beste tv-kok ter wereld

Reageer op dit artikel