nieuws

Hallucinerende Jamie Oliver op tv

Restaurant

Sterchef en TV-personality Jamie Oliver ging hallucineren tijdens zijn tv-show ‘American Road Trip’, nadat hij een hem onbekend ingrediënt proefde.

Hallucinerende Jamie Oliver op tv

De nieuwssite mirror.co.uk meldt dat de 34-jarige kok op zoek was naar recepten in een ‘Mexicaanse’ wijk in Los Angelos. Een marktverkoopster gaf hem daar een gedroogde bruine substantie, cactusschimmel, en vertelde hem het later te proeven. Oliver stak het natuurlijk direct in zijn mond, kauwde er op en zei: ‘it tastes like shit’.

Een paar minuten later begonnen de ogen van de tv-chef te draaien en zei hij: ‘Ik dat dit spul me een beetje gek maakt. Ik begin te hallo…. hullca…. Ik kan het word zelfs niet zeggen. Ik ben aan het hallucineren.’

Vervolgens begon Oliver vreemd te zingen en toen hij de markt verliet zei hij: ‘Ik ben een beetje aan het trippen.’

Oliver kwam op zijn zes afleveringen tellende Amerikaans avontuur verschillende bizarre voedingsmiddelen en gerechten tegen zoals gehakt van cactusstekels. De show ‘American Road Trip’ start komende week op de Engelse TV (Channel 4). Of de afleveringen ook ooit in Nederland zijn te zien is niet bekend.

Reageer op dit artikel