nieuws

Hans van Wolde juryvoorzitter bij ‘MasterChef

Restaurant

Hans van wolde is de nieuwe juryvoorzitter van MasterChef. Het televisieprogramma van Net5 is een talentenjacht voor amateurkoks in Nederland.

Hans van Wolde juryvoorzitter bij ‘MasterChef

Van Wolde benadrukt dat hij niet de Gordon Ramsay van Nederland is. ‘MasterChef is meer dan een kookprogramma, het is een uitdaging voor mensen die zelf chef-kok willen worden. Als ze er helemaal voor gaan, zal ik ze daarbij helpen. En nee, ik ben niet de Gordon Ramsay van Nederland’, zegt hij op Televizier.nl.

Van Wolde is chef-kok sinds 1989. In 1997 opende hij zijn restaurant Beluga in Maastricht dat nu ook twee Michelinsterren heeft. In MasterChef gaat hij beslissen over het lot van amateurkoks die dezelfde droom hebben als hij ooit had.

MasterChef heeft al honderden uitnodigingen binnen en start dit najaar. De winnaar? ‘De kandidaten moeten niet alleen écht voor het vak willen gaan, naast passie is talent onontbeerlijk’, aldus Van Wolde.

Reageer op dit artikel