Heerenveen start met eigen actie Restaurantweek

Heerenveen start met eigen actie Restaurantweek

Restaurants in Heerenveen gaan een eigen draai geven aan de landelijke Restaurantweek. In de stad doen 23 restaurants mee aan de actieweek die allemaal een driegangen menu inclusief een aperitief gaan aanbieden voor 'een aantrekkelijke prijs'.

In tegenstelling tot de landelijke Restaurantweek is de menuprijs van de Restaurantweek in Heerenveen niet voor ieder restaurant gelijk. De actie vindt plaats van 19 april tot en met 25 april.

Initiatiefnemer is Gerard de Ruiter van het Italiaanse specialiteitenrestaurant PerBacco. In lokale media zegt hij ‘De prijs hangt af van het soort restaurant en kan overal verschillend zijn.’

Hij vervolgt: ‘De deelnemers willen met deze week een breder publiek uit de omliggende dorpen kennis laten maken met de diversiteit van de verschillende eetgelegenheden. Zo laten we zien dat Heerenveen niet alleen om schaatsen en voetbal draait.’