nieuws

Herman den Blijker kookt in bouwput

Restaurant

Onder de noemer Herrie in de Bouwput gaat topchef Herman den Blijker koken in een Rotterdamse bouwput. Het diner vindt eenmalig plaats op 5 juni, de Dag van de Bouw, en de opbrengst gaat naar een goed doel.

Herman den Blijker kookt in bouwput

De bouwput met de naam De Calypso wordt voor die avond omgetoverd tot een uniek restaurant. Den Blijker: ‘Goed eten op een gekke plek en er mag ook nog gelachen worden. Zoiets ‘ken’ ook alleen maar in Rotterdam.’

De prijs per couvert bedraagt driehonderd euro. Dit is inclusief eten, drinken en als toetje een bingo met echt Rotterdamse prijzen. De opbrengst van Herrie in de Bouwput gaat naar Jantje Beton, een organisatie die zich inzet voor goede speelplaatsen voor kinderen.

De bouwput Calypso bevindt zich op de hoek van de Mauritsweg en het Schouwburgplein. Aanmelden kan via www.herrieindecalypso.nl.

Reageer op dit artikel