nieuws

Herman den Blijker langer bij RTL

Restaurant

Herman den Blijker heeft zijn contract bij RTL verlengd. De Rotterdamse kookreus is de komende drie jaar te zien op buis met kook- en horecaprogramma’s.

Herman den Blijker langer bij RTL

Dat meldt RTL Boulevard. Den Blijker ontpopt zich de laatste tijd als een waar kijkcijferkanon en is uitgegroeid tot een van de best scorende tv-persoonlijkheden van RTL. Afgelopen week keken meer dan een miljoen mensen naar een aflevering van Herrie in het Hotel.

Den Blijker is al enkele jaren actief voor RTL. Voor de commerciële zender maakte hij onder meer Herrie in de Keuken, Herman zoekt Chef en Mijn Tent is Top. Het laatste programma, waarin duo’s kans maken op een schuldenvrije start van hun eigen restaurant, komt binnenkort weer terug op de buis.

Zie ook

Reageer op dit artikel