nieuws

Herman den Blijker naar Masterchef

Restaurant

Herman den Blijker, de Rotterdamse chef die het culinaire gezicht van RTL 4 vormt, maakt deze week de overstap naar Masterchef van Net 5. In de finaleweek van Junior Masterchef gaat Den Blijker de jonge chefs bijstaan in hun kookbattle.

Herman den Blijker naar Masterchef

Herman den Blijker gaat op de finaledag – vrijdag 23 december – de twee jonge chefs helpen met het bereiden van een driegangen kerstmenu. Evenals Francois Geurts van het Rotterdamse sterrestaurant Ivy.

Den Blijker had Masterchef Junior zelf graag gemaakt bij RTL. Maar Net 5 wist de rechten binnen te halen en maakte tot nu toe drie series. Junior Masterchef, elke dag aan het begin van de avond te zien, is tot nu toe de best bekeken reeks.

De winnaar krijgt als eerste de titel Junior Masterchef en een jaar lang toegang met het hele gezin voor Disneyland Parijs.

De winnares van de eerdere editie van Masterchef, Estée Strooker, heeft inmiddels een eigen restaurant in Arnhem, ’t Amusement.

Reageer op dit artikel