nieuws

Herman en Vincke de lucht in

Restaurant

Sergio Herman en Edwin Vincke gaan 14 februari met een grote tafel hangend aan een kraan metershoog de lucht in om te koken. De koks van Oud Sluis en De Kromme Watergang doen dit ter ere van de opening van een nieuw plein in Breskens met onder andere de nodige horecazaken.

Herman en Vincke de lucht in

Vincke trapt om 11.00 uur af met een VIP Lunch op 50 meter hoogte. Driesterrenkok Sergio Herman is om 16.30 uur aan de beurt. Hij verzorgt een VIP-Diner in de op hoogte hangende tafel, ook wel skydinner genoemd.

Totaal zweven op 14 februari zes maal 22 genodigden aan een tafel op 50 meter in de lucht. Aan de grote tafel zijn 22 stoelen bevestigd en in het midden is plaats voor de koks. Het platform is 9 meter lang en 5 meter breed.

Skydinner in Breskens wordt georganiseerd door Event Partner BV in samenwerking met Winkelcentrum Breskens. Het evenement wordt gehouden ter ere van de opening van een nieuw plein in Breskens. Aan dit plein komen onder andere de nodige horecagelegenheden.

Reageer op dit artikel