nieuws

Herman: ‘keihard werken loont

Restaurant

Sergio Herman is blij dat zijn restaurant Oud Sluis voor de derde achtereenvolgende maal op de eerste plaats staat in de top-100 van de nieuwe Lekker. Volgens Herman is het een kwestie van snoeihard werken.

Herman: ‘keihard werken loont

‘Het is zo’n stimulans om door te gaan. Keihard werken wordt beloond’, aldus Herman in een korte eerste reactie. Zijn Zeeuwse restaurant staat weer op één in Lekker, gevolgd door Beluga in Maastricht en De Librije in Zwollen.

Zwierige stijl
Het succes wordt in toenemende mate toegeschreven aan zijn maître Geoffrey Henderikse. ‘Zijn zwierige stijl en zijn deskundigheid vervolmaken de talenten van Sergio Herman’, aldus hoofdredacteur Guido Nijssen van Lekker.

Tip:
Alles over de nieuwe Lekker in ons dossier

Reageer op dit artikel