Herman: 'Nieuw restaurant nog niet zeker

Herman: 'Nieuw restaurant nog niet zeker

Het is nog niet honderd procent zeker dat Sergio Herman een restaurant gaat openen in Cadzand. Na half juli zal Herman uit de doeken doen wat zijn plannen zijn, zo laat de driesterrenchef weten in reactie op berichten.

Vrijdag 3 juli meldt Lekker.nl dat Herman binnenkort een nieuw restaurant opent in de Zeeuwse badplaats. Het zou gaan om een laagdrempelig visrestaurant onder de naam Pure C.

Op het menukaart komen toppers van de vader van Sergio Herman, die jarenlang bekend stond om zijn mosselgerechten, meldt Lekker.nl.

Vanaf zijn vakantieadres laat Herman MissetHoreca.nl weten dat het nog niet honderd procent zeker is en dat hij vanaf half juli meer kan vertellen over jongste ondernemersplannen.

Verder meldt Lekker.nl dat de driesterrenkok samen met binnenhuisarchitect Piet Boon plannen heeft een bar-restaurant in Amsterdam te beginnen.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.