nieuws

Hermitage in Zeist overkapt volledig terras

Restaurant

Restaurant Hermitage in Zeist heeft het complete terras van tweehonderd vierkante meter overkapt. Het horecabedrijf uit Zeist spreekt van een uniek terras met complete afscherming tegen wind en regen.

Hermitage in Zeist overkapt volledig terras

Het tweehonderd vierkante meter tellende terras is volledig overdekt met vier warmrode reuzenparasols, waarop het logo van een bekend champagnemerk prijkt. De parasols zijn onderling verbonden met een geritste strook die als afwateringsgoot fungeert.

Het geheel wordt omzoomd door een stijlvolle in bogen uitgesneden glaswand. ‘Zo zit je altijd droog en uit de wind, terwijl je toch buiten bent’, aldus eigenaar Bart Broshuis van Restaurant Hermitage.

Het mediterraan ogende terras is overigens verwarmd, zodat er al vroeg in het voorjaar tot laat in de zomer gebruik van kan worden gemaakt.

Reageer op dit artikel