nieuws

Het gaat hartstikke goed met Couverts

Restaurant

Het gaat hartstikke goed met restaurantboekingssite Couverts en er is geen sprake van dat zwaar verliesgevendheid. Dat zegt Paul Wiertz van Couverts in reactie op de uitspraak van Jeroen van den Brink van concurrent SeatMe.

Het gaat hartstikke goed met Couverts

Wiertz zegt dat er veel wordt geïnvesteerd bij Couverts en dat online reserveren een groeimarkt is met veel potentie.

‘We zitten in een investeringsfase. Het verhaal van Van den Brink ligt een stuk genuanceerder. Het gaat hartstikke goed met ons en groeien flink. In maart bijvoorbeeld hebben we 20.000 reserveringen geboekt’, aldus Wiertz.

Eerder deze week meldde Van den Brink dat Couverts ‘zwaar en zwaar verliesgevend is en dat SeatMe zwarte cijfers schrijft’. Couverts zegt per week 10 tot 15 restaurants toe te voegen aan haar realtime boekingssysteem en dat het momenteel zo’n 600 restaurants in het systeem heeft staan.

Reageer op dit artikel