nieuws

Het Kruisherenhotel Hotel van het Jaar

Restaurant

In het vijfde jaar van het bestaan is Het Kruisherenhotel in Maastricht uitgeroepen tot Hotel van het Jaar in de vijfde editie van GaultMillau. Het hotel van Camille Oostwegel volgt Bilderberg Landgoed Lauswolt in Beetserszwaag op die vorig jaar met de prijs aan de haal ging.

Het Kruisherenhotel Hotel van het Jaar

Camille Oostwegel junior en general manager Berry Gerretsen namen de prijs maandagavond tijdens De Nacht van GaultMillau in ontvangst.

‘Het is super wat meneer Gerretsen met zijn team bereikt heeft in zo’n korte tijd’, laat Camille Oostwegel junior in een eerste reactie weten.

‘Fantastisch om na een klein half jaar op Het Kruisherenhotel zo’n kroon op het werk te kunnen zetten. Dat geeft aan hoe mooi ons team is en waar we voor staan. Het Kruisherenhotel bestaat vijf jaar. De Camille Oostwegel groep dertig jaar. Het is een mooie kroon op ons werk’, voegt Berry Gerretsen eraan toe.

Meer GaultMillau-nieuws:

Reageer op dit artikel