Hip grieks restaurant Lemonia gaat in catering

Hip grieks restaurant Lemonia gaat in catering

Het hippe Griekse restaurant Lemonia in Utrecht stapt in catering met Lemonia on Tour. Cateraar Cuisine on Tour/SGS brengt de authentieke gerechten en de ambiance van Lemonia buiten de deuren van het restaurant.

Lemonia on tour richt zich zowel op de particuliere als op de zakelijke markt vanaf zestig personen. Alle aanvragen worden via het kantoor van Cuisine on tour/SGS behandeld. Dat de twee bedrijven samenwerken is niet helemaal vreemd. De eigenaar van Lemonia (Spiros Chalos) is de broer van de eigenaar van het cateringbedrijf (Dimitri Chalos).

Citroenboom

Het decor van Lemonia on tour zal herkenbaar zijn aan de diverse elementen uit het restaurant, zoals fleurige kleuren en citroenen (Lemonia = citroenboom). Het concept presenteert zowel de traditionele als de nieuwe Griekse keuken en de diverse dranken zijn overwegend van Griekse afkomst.

Een deel van de restaurantbrigade zal altijd op de evenementen aanwezig zijn om de kwaliteit en gastvrijheid te bewaken. Naast aanvragen op maat waarbij onder meer live cooking, Griekse cocktails, diverse proeverijen en muzikaal entertainment aan het evenement toe te voegen zijn, biedt Lemonia on tour complete, all-in arrangementen.