nieuws

HME heropent ’t Bonte Schort

Restaurant

De HME Group met culinair directeur Ron Blaauw heeft Brasserie ’t Bonte Schort in Aalsmeer gerestyled. De eetgelegenheid, sinds een half jaar onder de vlag van HME, heeft een compleet nieuw gezicht gekregen.

HME heropent ’t Bonte Schort

Het pand van het aan de Stommeerweg gevestigde bedrijf is geheel gerenoveerd en voldoet aan alle huidige eisen op het gebied van comfort en uitstraling, meldt het persbericht.

Het interieur is intiem en smaakvol. Er is gebruik gemaakt van warme kleuren, houten sleetse vloeren en tafels, rijk gestoffeerde banken en een vide die de begane grond verbind met de eerste etage.

Chef-kok van ’t Bonte Schort is Petja Verweij. Verweij werkte eerder onder andere bij restaurant ZIN in Loosdrecht. De deuren van het vernieuwde restaurant gaan zaterdag 17 mei open. De kaart van ’t Bonte Schort is deels vernieuwd. Gebleven zijn de klassiekers: de rundercarpaccio en de gerookte Westeinderpaling.

Meer berichten over Ron Blaauw

Reageer op dit artikel