nieuws

Hollandse Michelinster in Luxemburg

Restaurant

Hans Poppelaars van het Luxemburgse restaurant Kasselslay heeft in de nieuwe Michelingids voor België en Luxemburg een ster gekregen. De 44-jarige Poppelaars is de eerste Nederlandse kok met een ster in het Groothertogdom.

Hollandse Michelinster in Luxemburg

Dat meldt De Telegraaf. Poppelaars is in zijn nopjes met de bekroning van het culinaire instituut. ‘Luxemburg heeft maar een paar restaurants met een ster en die zitten bovendien allemaal in het zuiden van het land. Wij zijn nu hét toprestaurant van Noord-Luxemburg’, aldus Poppelaars in het Stan Huygens Journaal.

Zes gastenkamers

Restaurant Kasselslay is gevestigd in het dorpje Roder dicht bij de stad Clervaux. Poppelaars werkt al 25 jaar in Luxemburg. Hij ging er naartoe kort na het afronden van de hotelschool in Tilburg. Naast het restaurant runt hij er samen met zijn vrouw Marise een logiesbedrijf met zes gastenkamers.

Zie ook:

Het complete sterrenoverzicht in Nederland

Nederlandse Michelinster in Luxemburg

Reageer op dit artikel