nieuws

Hoofdstad Brasserie bij Taste of Amsterdam

Restaurant

Het kersverse Hoofdstad Brasserie van Hotel l’Europe is een van de nieuwe deelnemers van Taste of Amsterdam, het culinaire evenement dat van 22 tot en met 25 september wordt gehouden. Verder is het Bier Theater nieuw op het evenement.

Hoofdstad Brasserie bij Taste of Amsterdam

Naast Hoofdstad Brasserie heeft ook nieuwkomer Mint Hotel de aanwezigheid toegezegd. Verder werken onder meer de restaurants Fifteen, Sucre, Bolenius en MOMO mee.

Nieuw dit jaar is het Bier Theater, verzorgd door Bier&Co. In dit theater worden proeverijen gegeven van biermerken uit verschillende werelddelen. Ook nieuw is de waterbar van S. Pellegrino & Acqua Panna. Bij deze stand zijn er verschillende workshops van onder andere topsommelier Edwin Raben.

De derde versie van Taste of Amsterdam wordt van 22 tot en met 25 september gehouden. Plaats van handeling is het Amsterdamse Amstelpark.

Reageer op dit artikel