nieuws

Hoog bezoek voor gelegenheidsbrigade Parkheuvel

Restaurant

Leerlingen van het ROC Mondriaan Hotelschool in Den Haag hebben op zondag 14 juni de keuken van Parkheuvel in Rotterdam gedraaid. Ze kregen daarbij hoog bezoek van staatsecretaris van onderwijs en de burgemeester van Den Haag.

Hoog bezoek voor gelegenheidsbrigade Parkheuvel

Het tweesterrenteam van patron cuisinier Erik van Loo deed op 14 juni een stapje terug om de ROC-leerlingen de gelegenheid te geven om het restaurant te runnen. Voor een vijftigtal gasten serveerden ze een vijfgangen menu. Onder de genodigden bevonden zich de burgemeester van Den Haag, Jozias van Aartsen en de staatssecretaris van Onderwijs, Cultuur en Wetenschap, Marja van Bijsterveldt.

De ‘overname’ van Parkheuvel door ROC Mondriaan past naadloos in het onderwijsprogramma dat intensief op de praktijk is gericht.

Reageer op dit artikel