nieuws

Hoogste nieuwkomer Fred op 67

Restaurant

De hoogste nieuwe binnenkomer in de zojuist gepresenteerde restaurantgids Lekker, Fred in Rotterdam, komt binnen op plaats 67. Vorig jaar kwam de hoogste nieuwe binnenkomer binnen op plaats 54. Ook toen ging het om een Rotterdams restaurant.

Hoogste nieuwkomer Fred op 67

Vorig jaar was het Amarone, nu dus Fred. Achter Fred, het restaurant van topkok Fred Mustert, komt ’t Schulten Hues in Zutphen binnen op plaats 73. ’t Raethuys in Wateringen komt nieuw binnen op plaats 93 en Ca’del Biro in Maastricht op 95.

Aan de Poel in Amstelveen, van de voormalige rechterhand van Ron Blaauw, Stefan van Sprang, debuteert op plaats 96. Restaurant Linnen is nieuw op plaats 98. Tegenover de zes nieuwelingen stonden vorig jaar veertien nieuwkomers.

Meer nieuws uit de Lekker 2009:

Ranglijsten uit Lekker 2009:

Reageer op dit artikel