nieuws

Hoornse restaurantkoks wisselen van keuken

Restaurant

Marko Pol van Hendrickje Stoffels en Ab Hannema van Restaurant Vis in Hoorn wisselen 13 december een aantal uren van keuken, speciaal voor Misset Horeca.

Hoornse restaurantkoks wisselen van keuken

Onder het motto ‘Jouw keuken, mijn keuken’ draaien Pol en Hannema op verzoek van Misset Horeca mis-en-place en een paar uur service in elkaars keuken. Doel is om te ervaren wat de plussen en minnen van die andere keuken zijn en eens te ondergaan hoe het in een andere keukenopstelling werkt.

Na afloop van het experiment evalueren beide hoofdrolspelers hun wissel. Culinair journalist Will Jansen maakt samen met fotograaf Koos Groenewold een reportage van de keukenwissel. Deze verschijnt op 23 december in Misset Extra Keuken, een speciale Misset Horeca-uitgave die in het teken staat van alles in en rond de keuken.

Restaurant Vis en Hendrickje Stoffels liggen pal naast elkaar. Beide eigenaren kennen elkaar van de samenwerking die de Hoornse restaurateurs onder meer hebben in het evenement ‘Hoorn moet je proeven’.

Reageer op dit artikel