nieuws

Horeca geen interesse in oud raadhuis

Restaurant

De horeca is massaal afgehaakt voor het voormalige en uit de zeventiende eeuw daterende raadhuis van Ooltgensplaat, een dorp ten zuiden van Rotterdam. Het pand met geschiedenis en uitstraling staat te koop.

Horeca geen interesse in oud raadhuis

Een buurman van het pand weet van de belangstelling vanuit de horeca voor het voormalige raadhuis.

‘Er zijn kijkers. Vooral in het begin kwamen veel horecaondernemers langs. Het is zo ver van alles vandaan, zeiden ze’, aldus de buurman in het Algemeen Dagblad.

Het voormalige raadhuis in Ooltgensplaat in de gemeente Oostflakkee heeft een vraagprijs van 649.000 euro. In het pand aten in het verleden prinses Juliana en Wilhelmina en gaven veel inwoners van het dorp hun ja-woord.

Reageer op dit artikel