nieuws

Horeca mag geen vis kopen bij Super de Boer

Restaurant

Diepvriesproducent Queens vraagt horecaondernemers ‘terughoudendheid te betrachten’ bij de inkoop bij Super de Boer. Of het gaat om een marketingstunt of serieuze oproep is onduidelijk.

Horeca mag geen vis kopen bij Super de Boer

De vriesverse MSC-schol van Queens is deze week in de aanbieding voor 2,99 per 500 gram. ‘De scherpe prijsstelling heeft tot doel de consument kennis te laten maken met deze duurzaam gevangen schol van Nederlandse bodem’, schrijft Queens.

De organisatie zegt niet te willen dat de horeca er massaal opduikt, om zo een flinke lading goedkope vis te bemachtigen. ‘Gezien de beperkte beschikbare hoeveelheid, verzoekt Queens de Nederlandse horeca enige terughoudendheid te betrachten bij de inkoop hiervan bij Dirk van den Broek’.

Of Queens serieus is met haar oproep, of dat het een slimme marketingtruc is voor veel aandacht, is onduidelijk.

Reageer op dit artikel