nieuws

Horecabarbeque-vedettes draaien warm

Restaurant

Iedere sport kent zijn eigen vedettes. Bij het barbecueën zijn dat de horecabroers Michel en Paul de Graaff. Zij doen aanstaande zaterdag mee aan de Nederlandse Barbecue Kampioenschappen.

Horecabarbeque-vedettes draaien warm

Voorafgaand aan het evenement laten ze weten dat je met de barbecue veel meer kunt dan de meeste mensen denken. “De gemiddelde Nederlander gooit er biefstukken en karbonades op, maar de barbecue biedt veel meer mogelijkheden.” De beide broers geven nog niet prijs welke mogelijkheden dat zoal zijn.

Op termijn willen de beide broers een barbecuerestaurant beginnen. Ze zijn van oordeel dat het barbecueën in Nederland nog in de kinderschoenen staat. De echte barbequesterren wonen in de VS. ,,In Amerika is het echt een hype”, zegt Michel.

In Memphis, het mekka van de barbequesport, deden de broers al eens mee aan wedstrijden. Een hoge klassering zat er toen niet in. Ze verwachten aanstaande weekend meer succes te hebben.

Reageer op dit artikel