nieuws

Horecabedrijf biedt voetbalhulp aan VVV-Venlo

Restaurant

VVV-Venlo staat op plek 17 in de Eredivisie en degradatie dreigt. Dit moet volgens Cox&Co, een horecabedrijf met 21 vestigingen, worden voorkomen. Vandaar dat het bedrijf jeugdige gasten oproept hun voetbaladvies te delen met de club.

Horecabedrijf biedt voetbalhulp aan VVV-Venlo

Cox&Co heeft 21 horecabedrijven inRoermond, Venlo, Heerlen, Kerkrade en Horst. De keten exploiteert verschillende formules waaronder Piet Friet, Bufkes, Segafredo, Swirl’s en diverse Tuincafés in vestigingen van Intratuin. Daarnaast is de onderneming ook hoofdsponsor van voetbalclub VVV-Venlo.

Kinderen tot 12 jaar mogen hun oplossing doorgeven die de voetbalclub in de Eredivisie zal houden. De beste inzendingen worden besproken met de trainer en het bestuur van VVV-Venlo. De drie beste voeetbaladviseurs winnen een Meet & Greet met de spelers.

Daarnaast heeft Cox&Co ook een speciaal VVV-memoryspel bedacht. Gasten kunnen in alle vestigingen sparen om het spel compleet te maken.

Reageer op dit artikel