Horecaspot Rivièra Maison 31 maart open

Horecaspot Rivièra Maison 31 maart open

De eerste eigen horecaspot van interieurmerk Rivièra Maison opent op 31 maart in Den Haag. Het merk richtte al wel eerder een restaurant in Hoofddorp en een hotel in Castricum in, maar had nog geen horecalocatie in eigen beheer.

Het Rivièra Maison (RM) East Coast Café Food & Drinks zit in de nieuwe winkel van het luxe interieurmerk in Den Haag. Deze winkel aan de Hoogstraat telt drie etages plus een terras aan het Buitenhof.

Voor het beheer van de horecaspot heeft RM twee horecainsiders aangetrokken in de personen van Tom Kampes en Gert Dekker. Kampes was voorheen chef-kok van restaurant Groenendaal in Heemstede en Dekker was accountmanager bij cateraar Albron.

Lunchen

‘Het lunchcafé plus de menukaart is overgoten met een Rivièra Maison sausje. Maar aangezien wij gespecialiseerd zijn in interieur en niet in koken en serveren hebben we dat deel uit handen gegeven,’ zegt Rianne Kleijntjens van RM.

Voor de locatie zijn ook plannen voor een Rivièra Maison Kitchen waar workshops en kookdemonstraties kunnen worden gehouden.

Bekijk deze collectie

Menukaart

De menukaart is misschien wel het belangrijkste onderdeel van de bedrijfsvoering. Hier staat immers datgene wat je verkoopt. Hoe maak je een menukaart, wat zet je erop en welke prijzen horen daarbij? In deze collectie tips en inspiratie voor het maken van een winstgevende menukaart.