nieuws

Hostellerie Vangaelen op overnamepad

Restaurant

Wim en Irene van Middelaar van Hostellerie Vangaelen in Heeze hebben restaurant De Warande in Helmond overgenomen. Restaurant De Warande moet ‘topgastronomie worden met eigentijdse gerechten in een ontspannen ambiance’.

Hostellerie Vangaelen op overnamepad

Dat laten Wim en Irene van Middelaar, met Hostellerie Vangaelen lid van restaurantvereniging JRE, in een persschrijven weten. De overnamedatum is 1 januari 2009.

‘Op de meest mooie locatie van Helmond gaan wij zorgen voor topgastronomie, met eigentijdse gerechten in een ontspannen ambiance. Wat op het bord komt moet natuurlijk goed zijn, maar ook ontvangst, persoonlijke aandacht, passende wijnen en wijn-spijscombinaties moeten kloppen. Helmond verdient een toprestaurant, wij gaan daar voor zorgen’.

De huidige eigenaar van restaurant De Warande René van Thiel laat weten na 35 jaar te stoppen. ‘Ik word dit jaar 60, een mooie leeftijd om er mee te stoppen’, aldus Van Thiel.

Reageer op dit artikel