nieuws

Hoteliers nemen Slot Doddendael Ewijk over

Restaurant

Fabiënne Braam en Jan Willem ’t Hooft zijn de nieuwe eigenaren van Slot Doddendael in Ewijk. Het hotelierspaar neemt de exploitatie van de locatie, met onder andere een à-la-carterestaurant, over van haar vader Herman Braam.

Hoteliers nemen Slot Doddendael Ewijk over

De nieuwe eigenaren hebben een verleden in de hotellerie. Jan Willem ’t Hooft was als general manager betrokken bij de opening van het Eden Amsterdam Manor Hotel en werkte daarvoor in dezelfde functie bij het Eden Hotel in Zutphen.

Fabiënne Braam werkte na het afronden van de hotelschool op – voornamelijk – salesafdelingen van hotels in het binnen- en buitenland. Beide ondernemers nemen de bedrijfsactiviteiten per 1 april over.

Slot Doddendael herbergt een à-la-carterestaurant en is daarnaast een plek voor vergaderingen, feesten en conferenties tot 500 personen. De nieuwe eigenaren zijn voornemens de restaurantactiviteiten uit te breiden.

Ook denken ze aan een eigen delicatessenlijn, omdat op het landgoed een flink aantal fruitbomen staat. Het slot is sinds 1972 in handen van de familie.

Reageer op dit artikel