nieuws

Huilende Co Sinners springt gat in de lucht

Restaurant

Dolle taferelen in Wolphaartsdijk na het behalen van een Michelinster door restaurant ’t Veerhuis. Eigenaar Co Sinners was volledig verrast door het nieuws en barste in tranen uit. ‘Om vervolgens te gillen en een gat in de lucht te springen’.

Huilende Co Sinners springt gat in de lucht

Sinners is samen met zijn vrouw Marianne pas twee jaar bezig in Wolphaartsdijk. De Michelinster kwam dan ook volledig onverwacht.

‘Dit is onvoorstelbaar. Mijn dochter belde mij met het grote nieuws. Ik moest meteen huilen. Daarna begon ik te gillen van ontlading en heb ik een gat in de lucht gesprongen’, aldus Sinners in een eerste reactie.

Voor de familie Sinners is het dubbelfeest. Marianne Sinners viert vandaag haar vijftigste verjaardag. ‘Dit wordt een geweldig feest. Man, ik ben er nog beduusd van. Maar we blijven wel met onze beide benen op de grond staan en gaan geen gekke dingen doen. Doe maar normaal, dan doe je al gek genoeg zeggen ze hier in Zeeland altijd’

Eerste reactie Co Sinners

Meer Michelinnieuws:

Lijsten uit de Michelingids 2008:

Reageer op dit artikel