nieuws

IENS en RTL slaan handen ineen

Restaurant

IENS gaat nauw samenwerken met RTL Nederland. RTL wordt per 1 oktober verantwoordelijk voor het exploiteren van de online advertentiemogelijkheden van Iens.nl.

IENS en RTL slaan handen ineen

IENS en RTL Nederland gaan hiervoor een samenwerking aan. Het gaat om een samenwerking voor twee jaar.

Chief executive officer Sander Klos van IENS Independent Index ziet veel mogelijkheden in de samenwerking met RTL. ‘In RTL heeft IENS een sterke partner gevonden voor de verkoop van interactieve campagnes die een heel duidelijke focus heeft op de culinaire sector, waar zowel IENS als RTL al jaren actief in zijn’.

Klos vervolgt: ‘Juist de overeenstemming in deze strategische focus tussen IENS en RTL maakt de samenwerking krachtig en zeer waardevol voor iedere adverteerder die op zoek is naar de koopkrachtige consument met een specifiek profiel’.

Reageer op dit artikel