Ierse chef voor restaurant Chiparus

Ierse chef voor restaurant Chiparus

Restaurant Chiparus onderdeel van het Hampshire hotel Greenpark in Leidschendam, krijgt tijdelijk een Ierse chef. De Executieve chef van het Clontarf Castle, Jason Hayde, komt de keuken van Chiparus de kneepjes van de Ierse kookstijl leren.

De chef-kok van Chiparus Marcel Molenkamp is op zijn beurt naar Ierland geweest om de Ieren te laten proeven van haring, erwtensoep, Stompwijkse kip en stroopwafelijs. Molenkamp werkte onder meer bij De Zwethheul, het Amstel Hotel en Huis ter Duin.

Tijdens een speciale Ierland-week in hotel Greenpark kunnen kasten de traditionele Ierse bereidingen van chef Jason Hayde proeven.

Op vrijdag 12 maart wordt in het nieuwe Atrium van het Greenpark Hotel de Ierse week officieel geopend. Dit gebeurt in bijzijn van de Ierse ambassadeur Mary Whelan.

Hampshire hotel Greenpark in Leidschendam is onderdeel van de Chagall Group.