nieuws

Ikea Heerlen kan 650 eters aan

Restaurant

Het restaurant van de vernieuwde Ikea-vestiging in het Limburgse Heerlen biedt ruimte aan maar liefst 650 bezoekers. Deze week opent de vernieuwde en uitgebreide zaak, met 37.000 vierkante meter de grootste van Benelux.

Ikea Heerlen kan 650 eters aan

Naast een flinke restaurantruimte, waar 650 mensen gelijktijdig kunnen genieten van de typische Ikea-maaltijden, groeit winkeloppervlakte met ruim vijftig procent tot 37.000 vierkante meter.

Storemanager Louis Köhler van Ikea Heerlen laat weten dat door de uitbreiding van winkel en restaurant het aantal medewerkers sterk is toegenomen. ‘Ons personeelsbestand zal stijgen van 350 naar 450 medewerkers’, aldus Köhler in Het Belang van Limburg.

Woensdag 27 augustus gaat de vernieuwde vestiging open. Ikea rekent op 2,7 tot 2,5 miljoen bezoekers per jaar.

Reageer op dit artikel