nieuws

Illegalen gepakt in Brabantse restaurants

Restaurant

De vreemdelingenpolitie in Brabant heeft in samenwerking met de sociale recherche, UWV en arbeidsinspectie vijf illegale Chinezen aangehouden in drie verschillende restaurants. Het gaat om restaurants in Vlijmen, Drunen en Den Bosch.

Illegalen gepakt in Brabantse restaurants

Het zogeheten Horeca Interventieteam Brabant-Noord, bestaande uit de bovenstaande partijen, vond afgelopen weekend drie illegale Chinezen op een zoldertje boven een restaurant aan de Wolput in Vlijmen. Ze hadden zich verstopt achter een stapel dozen en een houten schot.

In Drunen werd op dezelfde avond een illegale Chinees opgepakt bij een Aziatisch restaurant aan de Grotestraat in Drunen. De man probeerde nog te ontsnappen, maar werd in zijn kraag gevat. In Den Bosch tenslotte werd een illegale Chinese medewerker aangehouden in een restaurant aan de Maaspoortweg.

De politie laat weten dat de aangetroffen personen zijn ingesloten. Een onderzoek naar hun identiteit wordt ingesteld.

Reageer op dit artikel