nieuws

Imitatie Sergio Herman hit op YouTube

Restaurant

De video waarin de Belgische caberetier Guga Baùl driesterrenkok Sergio Herman imiteert is een regelrechte hit op YouTube. De video die begin maart dit jaar is geplaatst, is al ruim 23.000 keer bekeken.

Imitatie Sergio Herman hit op YouTube

De Belgische caberetier nam recent Herman op de hak met een imitatie in het programma Tegen De Sterren Op. Op 3 maart verscheen de video op YouTube en donderdagmiddag 31 maart is de video al ruim 23.000 keer bekeken.

Door tv-optredens in kookprogramma’s geniet Sergio Herman in België ook steeds meer bekendheid buiten de horeca om. Guga Baùl staat bekend om zijn imitaties. Zo doet hij in het programma Tegen De Sterren Op naast Sergio Herman ook een imitatie van wielrentopper Tom Boonen. Tegen De Sterren Op is in ons land te vergelijken met Koefnoen.

Reageer op dit artikel